14. april kan frivillige lag og organisasjoner og arrangører i kultursektoren, søke om kompensasjon for korona-avlyste, utsatte eller stengte arrangementer

Informasjon om krisepakken til idrett, kultur og frivillighet.

DEL

Randaberg kommune har lagt ut følgende informasjon på sin nettsiden:

14. april kan frivillige lag og organisasjoner og arrangører i kultursektoren søke om kompensasjon for korona-avlyste, utsatte eller stengte arrangementer. Fordi det er kort søknadsfrist, er det lagt til rette for at søkerne kan bruke tiden fram mot 14. april på å forberede seg.

Over hele Norge har en rekke arrangementer innen idrett, kultur og frivillighet blitt avlyst, utsatt eller stengt. Krisepakken, en stor kompensasjonsordning på èn milliard kroner, er ment å avhjelpe situasjonen.

Det åpnes for søknader 14. april, men allerede nå ligger det mye god informasjon, veiledning og spørsmål og svar på nettsidene til Lotteri- og stiftelsestilsynet og Kulturrådet, som forvalter de to ordningene.

Lotteri- og stiftelsestilsynet har den delen som retter seg mot idrett og frivillighet (inkludert kulturfrivillighet). Kulturrådet har den delen som retter seg mot arrangører i kultursektoren.

Du kan lese mer om disse ordningene på deres nettsider, www.lottstift.no og www.kulturradet.no.

Artikkeltags