(Gjesdalbuen)

En 18 år gammel mann omkom i en trafikkulykke i Oltedal søndag kveld.

Ulykken skjedde i Seldalsveien like utenfor Oltedal, og meldingen kom like før 23.00 søndag kveld. Personbilen skal ifølge politiet ha kjørt av veien, inn i et tre og et gjerde.

Fører (18) var den eneste personen i bilen og ble erklært død på stedet, sent søndag kveld.

Til Sandnesposten bekrefter etterforskningsleder Elisabeth Vorland ved Sandnes politistasjon at den avdøde var bosatt i Sandnes kommune.

Politiet skriver at pårørende er varslet og blir ivaretatt. Kriminalteknisk og ulykkesgruppa fra Vegvesenet jobbet natt til mandag med åstedsundersøkelser.

Veien ble som følge av ulykken stengt en lengre periode, men er nå åpen igjen.

Rykket ut

Brannvesenet rykket klokken 22.47 søndag kveld ut til en trafikkulykke i Oltedal. Mannskap fra både Oltedal og Stangeland rykket ut.

Politiet meldte først at det var snakk om en alvorlig ulykke i Seldalveien. En personbil hadde kjørt ut av veien og inn i et tre og et gjerde.

Kun én person var involvert. Ifølge politiet var vedkommende hardt skadet og fikk behandling på stedet.

Foreløpig er det uvisst hvordan ulykken oppstod.

Som følge av ulykken ble Seldalveien stengt. Like før midnatt meldte Vegvesenet at veien kom til å bli stengt i en lenger periode.

– Fv 508 Seldalveien i Gjesdal er stengt ved Oltedal og ved Hammarbø på grunn av et trafikkuhell ved Kjellebakkslåtten. Veien blir stengt i en lengre periode og omkjøring må gå via E39, meldte Vegtrafikksentralen vest.

Klokken 06.29 mandag morgen meldte politiet på Twitter at veien igjen er åpen.