Aud (93) fikk den første koronavaksinen på Randaberg

Første stikk: Aud Nedrehagen, 93, er blid og fornøyd som første randaergbu til å få koronavaksinen, satt av sykepleierne Ingrid Wijnen Johansen og Anette Meling Berg.

Første stikk: Aud Nedrehagen, 93, er blid og fornøyd som første randaergbu til å få koronavaksinen, satt av sykepleierne Ingrid Wijnen Johansen og Anette Meling Berg. Foto:

Vaksineringen på Randaberg er i gang.

DEL

Inger Elin Myhre og Siw Diane Myhre fra Randaberg sykehjem og smitteteamet informerer overfor Bygdebladet at Aud Nedrehagen har fått første vaksine på Randaberg.

- Hun synes det er en spennende dag, at det er kjekt at vi endelig er i gang med vaksineringen og hun håper dette betyr slutten på pandemien.

Jeg kjente ingenting, sa hun til Inger Elin Myhre etter at vaksinen var satt.

- Aud bare smilte da hun fikk vaksinen. Hun var veldig klar for å få den og hadde tenkt mye på dette med koronaen. Selv kjente jeg faktisk på litt spenning før den første vaksinen var satt i dag. Det var litt høytidelig da vi skulle inn til Aud og sette den første vaksinen. Det var stas, sa Inger Elin Myhre overfor Randaberg kommune.

24 personer skal vaksineres onsdag, på Randaberg helsesenter og på Vistestølen sykehjem, forteller de.

Den eldste som blir vaksinert onsdag, er en 101-åring.

I første runde er antall vaksiner mot koronasykdommen covid-19 svært begrenset. Derfor er det i første omgang beboere ved sykehjemmene og omsorgsboligene som prioriteres. Kommunen har fått 30 doser vaksine. Hver dose inneholder fem sprøytestikk.

Artikkeltags