– Ja, nå nærmer det seg helt utsolgt, sier Thor Ove Vistnes til Bygdebladet tirsdag 8. november.

«Bygdarevyen» er et prosjekt som ble dratt i gang av Vistnes og Bjørn Rygg. I januar 2022 inviterte de til Randaberg kulturscene Varen og fortalt om ideen sin. En entusiastisk ordfører Jarle Bø var også til stede og støttet helhjertet opp.

Søndag 22. oktober var det ny øving for de involverte i Randaberg bygdarevy, også kalt "Opp med et smell". Gjengen har som ambisjon om å fylle Randaberg kulturscene Varen i tre forestillingen helgen 11. - 13. november.

Bjørn Rygg ønsker med bygdarevyen å sette i gang noe som den grønne landsbyen skal bli stolt av, noe som engasjerer hele bygda.

Siden januar i år har frivillige meldt seg for å bli med på revyen, som skuespillere, bidra musikalsk, sy kostymer, koke kaffe og lage mat, snekre kulisser, markedsføring og mye mere til.

Bygdarevyen «Opp med et smell» har premiere fredag 11. november, og de som står bak den har ambisjoner om å fylle Randaberg kulturscene Varen tre ganger. Det skal spilles tre forestillinger, fredag. Lørdag og søndag.

– Vi har cirka 80 billetter igjen, ingen på fredag, cirka 10 ledige på søndag. Nå er det løp og kjøp for de som vil ha med seg revyen, sier Thor Ove Vistnes.