Gå til sidens hovedinnhold

Birte, Katarina, Line og Siw tar ingenting for gitt: – Arrangører og frivillige gjør en fabelaktig jobb for oss

Uten arrangørene og de rundt 80 frivillige dugnadsarbeiderne hadde det ikke blitt noe konsert på Randabergfjellet, naturligvis. Det vet blant andre Birte Valle, Katarina Higson, Siw Tornes og Line Laland å ikke ta for gitt.

For abonnenter

Solen har nylig brutt det regntunge skydekket idet hundrevis av publikummere puljevis trekker til Randabergfjellet og sine tildelte kohorter.

Lenge før den tid har arrangørene PS Selskapsutleie og Alive Produksjoner, i tillegg til rundt 80 frivillige dugnadsarbeidere, stått på for å gjøre klart for et nytt innrykk og forhåpentligvis en ny og minnerik opplevelse på «fjellet».

Birte Valle, Katarina Higson, Siw Tornes og Line Laland er blant dem som kommer til «dekket bord», klare for å høre TØFL og Janove Ottesen skape liv og røre.

Bildeserie

Sjekk vårt bildegalleri fra lørdagens konsert-fest på Randabergfjellet

At de får gleden av en slik opplevelse, takker de arrangører og alle frivillige for.

– De har gjort en helt fabelaktig jobb for oss publikummere, alle sammen, sier Birte.

– Dette er helt magisk, skyter Siw inn.

Selv har venninnegjengen gledet seg lenge til begivenheten.

– Sist jeg var på konsert... Det var med Janove Ottesen det også, i Stavanger Konserthus, men jeg husker ikke når. Det sier jo sitt, poengterer Birte.

– Nå skal vi nyte opplevelsen, selv om vi sitter her i boblejakker midt i juni. Det er så fint at de får til å stelle i stand noe slik som dette, slik at vi publikummere får følelsen av at ting begynner å normalisere seg i samfunnet igjen, at vi får truffet folk og være sosiale i godt lag, sier de.

Les også

En siste konsert før de forlater Randaberg for godt: - En fantastisk måte å ta farvel