Fotball, menn senior, 4. divisjon, avd. 1: Torsdag kveld er det ny kamp om seriepoeng for Randaberg, på Klepp. Etter 6-0-seier i forrige uke hjemme mot Bryne 2 drar Randaberg til Jæren stinn av selvtillit.

– Ja, det gjør vi, det hjelper å score noen mål. En stor seier fra sist uke tar vi med oss, selv om det ikke er nok. Vi er nødt til å være fullt til stede hele veien, sier trener Martin Hestvik til Bygdebladet.

Se tabell her.

Randaberg møter et bunnlag, Klepp ligger nest sist på tabellen med bare tre poeng. Det betyr imidlertid ingenting for Hestvik. Det betyr lite for hvordan laget forbereder seg til en ny kamp.

– Nei, ingenting, vi kan ikke møte til kamp med en slik innstilling, da kommer vi til å tape. Vi må fokusere på hva vi kan gjøre, og ta tak i det fra start, sier han.

– Hvilken kamp ser du for deg at dere får på Klepp?

– En kamp der vi vil ha ballen mye, og at Klepp gjør seg vanskelig å slå ved at de satser på kontringer. For oss er det viktig å tenke på å holde i ballen høyt tempo, og flytte på Klepp slik at de ikke får komme til på kontringer. Får vi mål først, vil det kunne gå bra.

– Hva vil du som trener være fornøyd med etter kampen mot Klepp?

– En god prestasjon, det skal vi ha i kampen, i tillegg til tre poeng. Det vil gjøre meg fornøyd, svarer Martin Hestvik.