Første sett gikk smertefritt for damene fra den grønne landsbyen, som enkelt vant 12-25 lørdag ettermiddag. Maria Åsmul hadde stilt inn servene sine, og leverte rikelig med poeng.

Andre sett startet derimot ikke så bra for bortelaget, som gav bort en tidlig ledelse. Etter å ha tatt første poeng i andre sett, lå de plutselig under 3-1. Da Randaberg lå under 5-2, våknet damene til live igjen, og snudde det hele. Da klarte ikke hjemmelaget å stå imot, og resultatet var snudd på hodet i løpet av de neste vekslingene. 5-9 til Randaberg, og ting så komfortabelt ut igjen, men så fikk hjemmelaget litt fart på sakene, og vipps, så var det 8-9.

Da gjestene bestemte seg for at nok var nok, sto det 11-19 til bortelaget, som til slutt vant andre sett med god margin. 15-25.

I tredje sett skulle man tro at Randaberg ville få en bedre start på settet, etter å ha kommet skeivt ut i andre sett, men igjen startet de det siste settet på bakbeina. I likhet med forrige sett begynte også opphentingen etter ganske kort tid. 4-1 til Skjetten, ble fort snudd om til 5-7 til Randaberg. Etter et mislykket forsøk av hjemmelaget på å komme seg tilbake i kampen, satt randabergdamene på cruise kontrollen, og stengte av poengsummen til hjemmelaget. Randaberg gav gass og plukket hele ni poeng på rad, før Skjetten fikk sitt ellevte poeng, på stillingen 11-23. Da hadde blant annet Dahl vært frempå med en smash, Åsmul serverte tre ess på rad, og Nore og Poole smashet inn hvert sitt.

Til slutt ble det en overlegen seier til damene fra Randaberg, som vant 3-0 i sett, hvor stillingen ble 11-25 i det siste.

Ny seier på søndag

Dagen etter var det duket for nytt oppgjør i Trondheim, hvor damene fikk en tøff start.

Selv om gjestene fra Randaberg startet best, var det omsider NTNUI som snudde til ledelse. Etter en jevn omgang sørget vertene for 25-22-seier i første sett.

Jevnt ble det også i andre sett, men hjemmelaget vant nok et sett med 27-25 på måltavla. Med kniven på strupen klarte imidlertid Randaberg-damene å virkelig få sving på sakene. Etter et heseblesende tredje sett, hvor lagene knivet om å lede, sørget gjestene omsider for en knusende 15-25-seier. Med blod på tann nærmest kopierte Randaberg seieren fra tredje sett, og vant med samme resultat på måltavla, 15-25.

I det femte og endelige settet ble det hele snudd på hodet, for nok en gang var det Randaberg som sørget for seier, med komfortable 9-15 som sluttresultat.

Randaberg-damene har en kamp igjen i grunnspillet, og ligger foreløpig på en 3. plass blant Mizunoligaens 10 lag. Neste kamp spilles hjemme mot Oslo Volley 5. mars.