Vinneren i luke 1: Tippet du riktig 1. desember? Det gjorde Gry Malin, som ble den tilfeldig utvalgte vinneren denne gangen.

Premier kan hentes på Bygdebladets kontor fra og med 5. desember.

Hvor var nissen?: Nissen hadde gjemt seg ved HelsekostTorget i Randaberg sentrum. Butikken ble solgt fra Harald og Lene Kristin Hovstad tidligere i år. De nye eierne er far og datter Gideon Benedek og Tina Benedek. De tok over 1. august. Her kan du lese mer om saken:

DAGENS BILDE, LUKE 2:

Fra 1. til og med 24. desember kan våre lesere være med på Bygdebladets julekonkurranse «Hvor er nissen?». Vi publiserer en ny nisse-sak hver formiddag klokka 11:00.

  • Nissen kommer til å gjemme seg på lokale steder hvor spennende ting har skjedd i løpet av 2022, og som Bygdebladet har omtalt.
  • I hver luke får du et hint om hva som har skjedd på den aktuelle lokasjonen. Her gjemmer altså nissen seg, og din oppgave blir å tippe hvor dette er.
  • Dagen etter (i neste luke) røper vi hvor nissen gjemte seg og hva den tidligere saken i Bygdebladet gjaldt. Du får også vite hvem som er den tilfeldige utvalgte vinneren blant alle de som tippet riktig. Følg med i lukene fremover for å se om det er du som har vunnet!

Nissen forflytter seg til en ny destinasjon hver formiddag enten på Randaberg, Rennesøy eller Kvitsøy. Send inn ditt forslag hver dag, til enten [email protected] eller i kommentarfeltet på Facebook (hver luke publiseres på både nettside og Facebook klokka 11:00).