Turen denne gang gikk via Vestlandet, Østlandet og Sørlandet fra 28. – 31. mai.

Dag 1

Fra Randaberg hvor Ingvar stiller med ny buss går turen via Ryfast og indre Ryfylke. Vi stopper ved Joker Erfjord hvor vi får med oss Kråkeboller, men ikke fra havet. Men noe kjempegodt bakverk som kan anbefales når en er på tur på de kanter.

Så videre over Sandsfjordbruen til Klubben i Sauda. Så kjørte vi over Breiborg til Røldal og til Odda. Vi tar en stopp i Tyssedal der vi besøker en gammel kraftstasjon m/museum. Her synger koret i god akustikk. Første overnatting ble i Eidfjord.

Dag 2

Vi besøker fjellgården Kjeåsen 600 moh. Det er helt utrolig å tenke på hvor mye folk måtte kave og streve for å tjene til livets opphold. Så går turen videre over Hardangervidda. Vi tar en stopp på toppen av Vøringsfossen og videre for en lunsj på Halne Fjelstugu. Før vi slår oss til ro for dagen på Resort Hotel så svinger vi innen og koret synger noen sanger for de som bor/jobber på Geilo Sykeheim. Vi besøkte også Geilo Nye Kirke.

Dag 3

Nå går turen ned Numedalen og første stopp er Rødberg i Uvdal. Her var det og en sykeheim som vi besøkte og koret sang for de som har sin plass der. Og en time i buss så var vi ved Svene helsesenter i Lampeland. Der og sang koret. Så via Kongsberg til Kragerø Resort Hotel. Flott hotell med fin utsikt og god mat.

Dag 4

Nå er vi på vei hjemover og kjører om Sørlandet. Vi tar en benstrekk på Sørlandssenteret og så til Mandal. Ja her var det og en sykeheim som vi besøket hvor koret sang noe sanger. Vi avslutter turens måltider med en middag på Spiseriet ved Vigeland.

Igjen fikk vi oppleve Norge med mye fin natur med blomstring i Hardanger og snøbyger på fjellovergangene. Vi var en fin og god gjeng som hadde mye moro sammen med både skjemt og alvor. Takk til hver og en for det du bidro med for at det ble en så fin tur. En stor takk til Ingvar som kjørte oss trygt og sikkert gjennom hele turen.

God sommer til dere alle fra oss i styret.