↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

951 85 000

Besøksadresse

Båsen 38
4152 VESTRE ÅMØY
  1. Beskrivelse

Velkommen til Åmøy Havn!

 

Åmøy havneterminal

Åmøy havn er en del av Åmøy havneterminal, som også rommer bedriftene W-Yacht og Skyssbåtservice. Til sammen er vi en totalleverandør av av tjenester innen båt, med lang erfaring og høyt nivå på våre tjenester. Vi har utleie av moderne kontorlokaler og effektive løsninger for lagring.

 

Slipp og båtopptak

I Åmøy havn har vi svært gode forhold for fleksibelt og effektivt båtopptak, båtløft og slipping. Uansett om båten er liten eller stor blir båten løftet, fraktet og satt på plass i samme operasjon. Du kan sette bilen rett ved båten og selv være med å bestemme tidspunkt. 

For store båter har vi egne løftestropper som gir spesielt skånsomt løft for å minske trykket mot skroget. Vi har alt av nødvendige krybber og støtter for trygt opplag på land eller i båthotellet. Ring oss på 51 72 06 50 for avtale eller send e-post til dagfin.egeland@amoyhavn.no.

 

Oppvarmet båthotell

Det beste for båten din

Åmøy havns båthotell er oppvarmet og spesialbygd for skånsom vinterlagring av båter i størrelsen 17 til 80 fot. Best for båten og enkelt for deg. Med slik vinterlagring spares utgifter til vedlikehold. Film om opptak av båt sees under. Båthotellet er kamera-overvåket og sikret med avansert brann- og innbruddsalarm. Innendørs vinterlagring kun 20 minutter fra Stavanger.

 

Utendørs lagring

Trygg lagring av store båter

Åmøy havn har tilrettelagt for trygg utvendig lagring av store båter. Inkludert i leien er et godt utvalg av båtstøtter og stativer. Hvis ønskelig kan båten lagres med riggen oppe. Utelagringsområdet er tilrettelagt med vann og strøm slik at høst- og vårpussen kan gjøres på stedet. Vi tilbyr hjelp til vask, service og vedlikehold etter avtale. Området er belyst, overvåket og har tilsyn gjennom hele året.

 

Verksted for båt

I Åmøy havn får du all hjelpen du trenger for å holde båten din i topp stand, enten behovet er service, reparasjoner eller montering av utstyr. Vi løser alle tenkelige oppgaver, med lang erfaring og dyktige fagfolk. PS: vi gjør også båtpleie

 

Båtplass

Kun 20 minutter fra Stavanger tilbyr Åmøy havn båtplasser i alle størrelser for salg eller leie. Alle båtplasser disponerer eget strømuttak og det er installert vannposter på bryggene. Det er god parkeringsdekning like i båtenes nærhet. Ta kontakt, så finner vi en løsning som passer din båt.