↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Jens Bjelkes Gate 12
0562 OSLO
  1. Beskrivelse

Sammenlign eiendomsmeglere i Randaberg og omegn

 

Skal du selge bolig? Få tilbud og la meglerne konkurrere om deg gjennom Eiendomsmegler.no.

 

Det er enkelt å finne den beste eiendomsmegleren, om du vet hvor du skal gå. Ved å bruke Eiendomsmegler.no slipper du å bruke tid og ressurser på å lete, vi gjør nemlig letingen for deg. 

 

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på nettsiden vår, og vi setter deg i kontakt med inntil 5 lokale meglere. Tjenesten er helt gratis og uforpliktende, altså står du helt fritt til å takke nei til alle tilbudene du får. 

 

Mange fordeler

Det er mange fordeler med å bruke Eiendomsmegler.no. Her er noen av dem:

 

  • Spar tid og krefter. Alt du må gjøre er å fylle ut skjemaet på Eiendomsmegler.no. 
  • Ta et godt valg. Få bedre oversikt over markedet når du sammenligner flere megleres tilbud. 
  • Bruk pengene riktig. Meglere som ved at de konkurrerer med andre gir deg som regel bedre tilbud. I tillegg vil den rette megleren bidra til at du sitter igjen med mer penger etter boligsalget. 

 

Ettersom meglerne vet at de konkurrerer med hverandre om å få deg som kunde, kan du være trygg på at de tilbyr deg den beste prisen og kompetansen. 

 

Gjort på 1-2-3!

Vi samarbeider med lokale meglere og større aktører, for å gi deg et godt utvalg tilbud når du bruker tjenesten vår. Dette er alt du trenger å gjøre for å få tilbud:

 

  1. Fyll ut skjemaet på Eiendomsmegler.no

  2. Motta tilbud fra flere meglere

  3. Velg megleren med det beste tilbudet

 

Vit at personvernet ditt ivaretas på en god måte. Informasjonen din krypteres over en sikker tilkobling når du sender inn skjemaet. 

 

Anbefalt av Forbrukerrådet

Det er ofte høye summer involvert når det er snakk om boligsalg. Forbrukerrådet anbefaler at du sammenligner tilbud fra flere meglere før du velger den som skal selge boligen din. For å gjøre prosessen enklest mulig for deg har vi startet Eiendomsmegler.no, slik at du kan innhente tilbud fra flere meglere på en effektiv og uforpliktende måte. 

 

Du kan blant annet få tilbud på verdivurdering, takstmann og boligsalg

 

Om Eiendomsmegler.no

Eiendomsmegler.no lar meglerkontorer konkurrere om å gi deg det beste meglertilbudet. Bak tjenesten står Nettbureau AS. Vi har over 10 års erfaring med anbuds- og sammenligningstjenester på nett, og driver blant annet Lån.no, Hus.no og Flytte.no.


Følg oss på sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube