↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Skal du kjøpe, bygge eller oppgradere et hus i Randaberg eller Rennesøy?

Du kan spare mye ved å sammenligne flere leverandører før du gjør et valg. Hus.no hjelper deg å finne den beste leverandøren for deg.

De fleste nordmenn vet at det lønner seg å sjekke flere tilbud før man velger en leverandør. Selv om Forbrukerrådet stiller seg bak dette rådet, kan det være vanskelig å gjennomføre i praksis, da det krever både tid og energi å lete fram de beste tilbudene. 

 

Derfor har vi i Hus.no gjort det enklere å motta tilbud fra flere leverandører på tjenester innen hus, hjem og oppussing. Da sikrer du deg en konkurransedyktig pris, og en avtale med en lokal aktør som kjenner ditt nærområde. 

 

Hus.no videreformidler henvendelser innen alt fra ferdighus og garasjeporter, til energirådgiving og elektrikertjenester. Innenfor alle disse områdene samarbeider vi med lokale aktører, slik at du kun får relevante tilbud fra selskaper som er kjent i Randaberg og Rennesøy. 

 

Slik bruker du Hus.no

Du får enkelt flere tilbud ved å:

 

  1. Gå til Hus.no, og velg tjenesten du ønsker tilbud på

  2. Fyll ut skjemaet, og si hva du trenger hjelp med

  3. Motta tilbud fra flere selskaper, og sammenlign dem

  4. Velg tilbudet og leverandører som passer deg best

 

Personvern er viktig for oss i Hus.no. Informasjonen du sender inn krypteres over en sikker tilkobling, og behandles i henhold til norsk og europeisk personvernlovgivning.

 

Gratis og uforpliktende

Det er gratis og uforpliktende å bruke anbudstjenestene til Hus.no. Er ikke tilbudene du får gode nok, står du derfor helt fritt til å takke nei til alle. Leverandørene vet også dette, og vil derfor gi deg et godt tilbud for å sikre deg som kunde.

 

Dette kan du sammenligne

Det er mye som må ordnes med et hus, men uansett hva du trenger hjelp til vil du finne lokale aktører gjennom våre anbudstjenester. 

 

Her er et utvalg av anbudstjenestene du finner på Hus.no:

 Vil du gjøre ting selv?

Foretrekker du å gjøre det meste selv, vil du også finne mange gode tips og triks på nettsiden. Hus.no tilbyr blant annet artikler innen oppussing, vedlikehold og gjør-det-selv. 

 

Sjekk vår artikkeloversikt


Følg oss i sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter.