↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Finn beste rørlegger i Randaberg og omegn 

Forbrukerrådet anbefaler å hente inn tilbud fra flere håndverkere før du tar et valg. Rørlegger.no gjør det lett å sammenligne og finne en dyktig rørlegger til en god pris.

Enten du skal totalrenovere et bad, eller kun trenger en ny kran på kjøkkenet, setter Rørlegger.no deg i kontakt med flere rørleggere som matcher ditt behov.

 

Så enkelt er det

  1. Fyll ut skjemaet

  2. Motta tilbud fra lokale rørleggere

  3. Velg det beste tilbudet for deg 

Gratis og uforpliktende

Tjenesten er helt kostnadsfri for deg å bruke. Er du ikke fornøyd med noen av tilbudene du mottar, står du fritt til å takke nei til alle.

 

Spar tid og penger

Vi har selv erfart at det tar tid å lete opp rørleggere som tar oppdrag der du bor, for så å kontakte hver enkelt for å spørre om pris og kapasitet til å hjelpe deg. Av den grunn velger mange den første håndverkeren de finner og går glipp av det beste tilbudet.

 

Rørlegger.no ønsker å gjøre det raskt og enkelt for alle å innhente gode tilbud fra lokale rørleggere.

 

Konkurransedyktige tilbud

Rørleggerne vi samarbeider med vet at de kjemper om deg som kunde og at du kan avslå tilbudet hvis ikke er fornøyd. De strekker seg derfor langt for å gi deg et tilbud du ikke kan takke nei til.

 

Vi samarbeider kun med seriøse og dyktige aktører, så du kan være trygg på at du får den hjelpen du trenger via tjenesten vår.

 

Ja takk, jeg ønsker tilbud på rørlegger

 

Lang erfaring

Rørlegger.no drives av Nettbureau AS, som startet med anbudstjenester allerede i 2009. Selskapet driver flere markedsledende anbuds- og sammenligningstjenester i Skandinavia, blant annet Hus.no, Strøm.no og Bestevarmepumpe.no.