↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Jens Bjelkes Gate 12
0562 OSLO
  1. Beskrivelse

Har du behov for advokat i Randaberg eller på Rennesøy?

Besteadvokat.no kan du få tilbud fra flere advokater i Randaberg og omegn. Å sammenligne tilbud fra forskjellige advokater vil gjøre det lettere for deg å finne den du liker best, og som du tror vil være rett for saken din. 

Kommer du i en situasjon hvor du trenger bistand fra en advokat, har du sannsynligvis ikke lyst til å bruke masse tid og krefter på å lete fram den beste. Det er imidlertid lurt å sammenligne flere advokater, både for å finne den du liker best, og den som er den rette til å støtte deg i din sak.

Dette har Besteadvokat.no gjort enklere, ved at du gjennom å bruke tjenesten mottar tilbud fra flere advokater i Randaberg og omegn. Du vil ikke motta gratis juridisk rådgivning, men tjenesten er gratis og uforpliktende å bruke, og du står fritt til å takke nei til alle tilbudene om ingen matcher dine ønsker.

 

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut det korte skjemaet på Besteadvokat.no.

Da vil du bli kontaktet av dyktige advokater med erfaring innen rettsområdet du har oppgitt, og som er tilgjengelige for oppdrag lokalt. 

 

En rekke rettsområder

På Besteadvokat.no kan du søke juridisk bistand innenfor disse hovedområdene:

 

 

Representerer du en bedrift, kan du i stedet se på rettsområder for selskaper

 

Fornøyde brukere

Besteadvokat.no gjør det enkelt for deg å finne en god advokat, spesialisert innenfor et gitt saksområde. Målet er at du som forbruker blir fornøyd med advokaten du velger, og at du vil bruke tjenesten igjen dersom du trenger ytterligere hjelp fra advokat. 

 

«Jeg hadde ikke før lagt inn en kort situasjonsbeskrivelse under fagområdet Arbeidsrett, før jeg ble oppringt av vedkommende som har fulgt meg hele veien fram til løsning. Og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!»
Marianne Brodin Moe, bruker av Besteadvokat.no 

 

Les mer om Mariannes erfaring med Besteadvokat.no

 

Trygg tjeneste

Du kan være trygg på at Besteadvokat.no behandler personopplysningene dine på en god måte. Informasjonen du sender inn via skjemaet krypteres over en sikker tilkobling, og opplysningene videreformidles utelukkende til advokater som er aktuelle for saken din. 

 

Informasjonen du oppgir brukes heller ikke til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud på advokat, og det behandles i henhold til norsk og europeisk personvernlovgivning. 

 

Les mer om Besteadvokat.no sine retningslinjer for personvern.