↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

Besøksadresse

Kongleveien 9
4072 RANDABERG
  1. Beskrivelse

Jeg heter Bartosz Mieszalski, er 28 år og født i Polen. Jeg har fullført en mastergrad i bygg ved Teknisk Universitet i Gliwice (med et utvekslingsår på Universitetet i Stavanger). Min avsluttende masteroppgave omhandlet gjenbruk og utvikling av gammelt bygnings trevirke.

Jeg har også fagbrev som Technologist in Finishing Works.

 

Siden jeg var 21 pleide jeg å komme til Stavanger i sommerferier og male hus som sommerjobb. For 3 år siden flyttet jeg til Norge for godt. Med en sterk indre motivasjon, 8-års erfaring med ingeniør data, grafikk kunnskap, kvalitets kundeservice og husmaling, kom ideen om å gjøre det lettere for kunden å foreta husfarge valg og å tilby fasade visualisering.

I mellomtiden tilbyr jeg fortsatt malertjenester, både utendørs og innendørs, fasadevask, takvask, sparkling og tapetsering.

 

VIL DU BESTILLE EN GRATIS BEFARING? ELLER HAR DU ET SPØRSMÅL OM FARGEVISUALISERING?

For å bestille befaringen, kan du sende en sms eller ringe meg.

 

Husfargevisualisering: ønsker du vi leverer oppdrag som ikke er blant våre ovennevnte pakker, kontakt oss og send din forespørsel.

Vi tar utfordringer «på strak arm» og vi vil gjerne gjøre vårt beste for å utarbeide et skreddersydd tilbud tilpasset dine behov.