Dette bør du ha på plass før Bodø/Glimt - AC Milan i kveld

Kauno Zalgiris og Zalgiris Vilnius er beseiret, nå står AC Milan for tur.

Kauno Zalgiris og Zalgiris Vilnius er beseiret, nå står AC Milan for tur. Foto:

Torsdag klokken 20.30 møtes AC Milan og Bodø/Glimt på San Siro. I denne artikkelen finner informasjon om hvordan du får sett kampen, uten at det oppstår noen utfordringer for deg som seer i siste liten.

DEL

Avisa Nordland har utarbeidet en oppskrift på hvordan du får tilgang til kveldens kamp. Denne gjelder også for Bygdebladets lesere:

I forkant av Europa-kampen har vi satt sammen en oversikt over hvordan du får sett kampen, slik at det ikke skal oppstå noen utfordringer for deg som seer i siste liten.

Bygdebladet anbefaler på det sterkeste at de som ønsker å se kampen både skaffer seg abonnement og tester oppsettet allerede nå, slik at det ikke oppstår tekniske problemer like før avspark. Du som allerede allerede abonnerer på Bygdebladet har gratis tilgang til kampen, men også abonnenter bør ha et par ting på plass før kampstart.

Skulle du ved nød trenge teknisk rådgivning er kundeservice hos Direktesport åpent mellom 08:00 og 15:30.

Direktesport: 32 27 70 25

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Promo AC Milan - Bodø/Glimt

Hvor finner jeg sendingen?

Den vil du finne høyt på Bygdebladets nettavis i god tid før avspark. Har du allerede logget inn som Bygdebladet-abonnent er det bare å trykke seg inn på saken og vente på at sendingen starter. Har du derimot ikke bruker, eller logget inn enda, har du muligheten til å gjøre det nå.

Til å begynne med er det viktig å sjekke det grunnleggende:

Har du tilgang til sendingen?

Hvis svaret er «nei» bør du gjøre følgende:

Bestill ditt abonnement på bygdebladet.no/bestill

Er du abonnent, registrer deg som digital bruker (aID) på bygdebladet.no/registrer

Husk at du kan dele ditt abonnement med inntil fire i husstanden din. Det vil si at lillebror kan se sendingen sin fra TV-stua samtidig som mamma følger med på telefonen sin på balkongen.

PS: Skal du dele abonnementet det være registrert ved brukeren din for at det skal fungere. Sjekk det ut på bygdebladet.no/dele

En annen mulighet er å gå inn på Direktesport.no for å tegne et aID-abonnent der.

Se kampen på TV uten ledninger

Har du AppleTV eller SmartTV (LG og Samsung) kan du se hele kampen på tv-en i egen stue, uten arbeidet med å koble opp datamaskin og ledninger!

Last ned appen til Direktesport i din app-butikk og logg inn som normalt. Det finnes et par restriksjoner for hvilke TV-apparater som kan laste ned appen. Sjekk ut den tilgjengelige informasjonen under «Se direktesport på tv.»

Hvis du skulle være på farten uten mulighet til å koble opp datamaskinen til tv-en kan også Bygdebladets app benyttes på mobil og nettbrett. Appen har en egen fane ved navn «Direktesport».

Et annet alternativ er å benytte seg av Airplay eller Chromecast for å speile skjermen fra mobil/pc til TV-skjerm.

Slik tar du i bruk Direktesport:

Smart-tv (LG og Samsung) og Apple tv: Last ned appen og logg deg inn med din aID-bruker.

Mobil/nettbrett/desktop: Last ned Bygdebladet-appen og velg Direktesport i menyen eller gå inn i din nettleser på https://www.direktesport.no/?publication=www.bygdebladet.no. Logg deg inn med din aID-bruker.

Artikkeltags