Til nå vet vi at Gunnar Staalesen, Chris Tvedt og Heine Bakkeid kommer til årets krimbokfestival. Det gjenstår bare litt over en måned til «Blodig alvor i landsbyen» og i den anledning lanserer festivalsjef Simen Ingemundsen de siste to forfatterne til årets festival.

– I 2019 tok hun turen til Randaberg, i 2007 ble ungdomsboken hennes Cyprianus kåret til «Randabergboka», i år er hun nominert til Sølvkniven for andre gang; vi snakker selvsagt om Myriam H. Bjerkeli. Hun blir å høre, samt møte 23. mars, sier festivalsjefen og legger til:

– Han ble tildelt Maurits Hansen-prisen i 2012 for Nådens omkrets. Kriminalromanen ble kåret til Norges beste krimdebut det året. Det er en ære å ha Jørgen Brekke på plakaten til årets festival. Han blir å høre, samt møte 24. mars.

Ingemundsen legger ikke skjul på at det er stas å ha så mange profilerte krimforfattere med i årets festival:

– Men så er det femårsjubileet bare en gang. Med disse fem forfatterne, inkludert vinneren av Sølvkniven som lanseres 24. februar på plakaten, så blir det noen kriminelt spennende dager i Randaberg. Jeg begynner virkelig å glede meg til årets festival.