– Vi bruker en halvtime på å komme i gang, mens Finnøy bruke samme periode til å score hele seks mål. Så det sier vel seg selv at det er altfor dårlig, sier RIL C-trener Arve Junior Sem-Henriksen oppgitt etter 5. divisjonskampen.

Mandag kveld fikk de med andre ord en marerittstart borte mot Finnøy, men utover i kampen forsøkte de på tappert vis å hente seg inn igjen i oppgjøret.

Marius Olsen sto for den første reduseringen i det 37. minutt, mens Christer Ingebrigtsen sørget for det andre fem minutter ut i andre omgang. Bare minutter etter tente Eirik Nilsen Haugland er ørlite håp for gjestene, da han sørget for en tredje redusering.

Det håpet varte imidlertid ikke lenge, for fem minutter senere scoret Finnøy igjen, og like etter ble Didrik Norland utvist etter å ha fått sitt andre gule kort for kvelden.

Knapt ti minutter før slutt reduserte RIL C igjen, med Anders Mæle. Kampen endte hele 7–4.

At RIL ikke kommer skikkelig i gang før etter halvtimen spilt, tror Sem-Henriksen har med det psykiske å gjøre. At tabelljumbo Kvitsøy puster dem i nakken, gjør nok at tanken på nedrykk absolutt er til stede, mener han.

– Det faktum at gutta visste hva vi spilte for i kveld, har nok en påvirkning. Vi kunne tatt et stort skritt mot sikker plass i kveld, men nå har Kvitsøy en god mulighet til å ta innpå. I tillegg har Finnøy hatt oss pustende i nakken, så kampens alvor har nok litt å si, sier RIL C-treneren. Det er likevel ikke noe han ønsker å skylde på for kampens utfall.

RIL C ligger fremdeles nest nederst på tabellen, med ni poeng. Like bak er Kvitsøy med seks poeng, og Finnøy, som er like over RIL C på tabellen, drar ifra med 14 poeng.

Neste kamp for RIL C er hjemme mot Stavanger 21. oktober.