Gå til sidens hovedinnhold

En siste konsert før de forlater Randaberg for godt: - En fantastisk måte å ta farvel

De skal ikke langt, Kjerstin Hermansen Knutsen og Willy Andre Knutsen, men flytter ut av kommunen etter 10 år i den grønne landsbyen. De runder det hele av med en konsert på Randabergfjellet.

For abonnenter

Etter en heidundrende konsert på Randabergfjellet med Hilde Skaar og Maria Mena fredag kveld, følger TØFL og Janove Ottesen opp med nok en begivenhet på ett av Randabergs høyeste punkt på lørdag.

Blant dem som strømmet til for å få med seg noe så sjelden som en konsert i disse dager, var Kjerstin Hermansen Knutsen og Willy Andre Knutsen.

– Det er fantastisk kjekt å være her, roper de, mens TØLF spiller og synger for full hals.

Bildeserie

Sjekk vårt bildegalleri fra lørdagens konsert-fest på Randabergfjellet

Dette blir deres siste konsert som randabergbuer. Paret er nemlig på flyttefot, etter 10 år i den grønne landsbyen. De skal ikke langt, men flytter for godt til Stavanger.

– Det er en fantastisk måte å avslutte tiden på Randaberg. Nå flytter vi fordi vi har så mye vi driver på med i byen. Da er det like greit å bo der, så sparer vi mye tid. I tillegg starter vår datter på videregående i Stavanger. Til nå har hun gått på Harestad skole, med fantastiske lærere. De skal ha ros, sier paret.

– Hva kommer dere til å savne mest med Randaberg?

– Det må være folkene. Vi har jo mange gode venner og familie her, så nærheten til dem, tenker jeg. Vi er jo heldigvis ikke så langt unna nå heller, så en del besøk blir det, sier Willy.

Nå holder de på å pakke ned det som pakkes skal, for like etter sommeren skal de være ute av sitt nåværende hjem på Randaberg.

Les også

Birte, Katarina, Line og Siw tar ingenting for gitt: – Arrangører og frivillige gjør en fabelaktig jobb for oss

Lørdag kveld tar de imidlertid en ørliten pause fra alt som heter flytting. Nå skal de bare nyte konsertopplevelsen til det fulle.

– Det er herlig å få muligheten til å dra på en slik konsert som dette, særlig i disse tider. Nå skal vi bare kose oss, sier de.