I siste kamp for RIL-herrene gikk det ikke veien. Nå har de likevel løftet på sløret, og vist hva de er i stand til. Trener Preben Andersen var veldig fornøyd med resultatet av kampen. Han sier til Bygdebladet at det føltes godt at ting løsnet opp, og at det var bra for laget med en seier. Dette mener han vil øke moralen i laget, og samtidig øke motivasjonen.

– Vi møter et svakere lag, men da er det enda viktigere å få til en profesjonell gjennomføring og ha et godt tempo. Det er et fint resultat med 4-0, men vi har enda litt å gå på.

Gjennom kampen ble det første målet i form av straffe, og gikk til Martin Hestvik. De tre neste gikk som spillermål: scoret av Miran Serdarevic, Lester Andualem Gundersen Mitchell, og til slutt Vegard Meling Nesse. De fikk henholdvis ballen i mål 20, 28, 63 og 87 minutter inn i kampen.

Andersen mener at laget gjorde godt i å kjøre fokus på balltempo og komme seg mer fram på sidene og utfordre motstanderlaget.

– Godt at vi klarer å rette opp fra tidligere nederlag, sier han.

– Hvordan var stemningen på laget etter kampslutt?

– Den var helt upåklagelig! Dette er første seriekampseier siden 2019, så da ble det naturlig nok et seiersjubel i garderoben, sier Andersen.