Etterlengtet konsert, hytteprosjekt og parkeringsvakter: Disse, og flere, er blant ukas mest leste saker

Foto:

DEL

Bygdebladet har samlet noen av de mest leste sakene så langt denne uken.

Her kan du blant annet lese om Arve Andersen, som sto fram som homofil som 27 åring, hytteprosjektet til Svein Malde og Merete Kvalbein eller se bildegalleriet fra konserten til Tor Kjetil Espedal.

Sakene er som følger:

Sto fram: Siden Arve Andersen selv sto fram, har han kjempet for at flere skal føle seg trygge på, og stolte over, sin egen legning. I dag roser han Randaberg kommune, som viser sin støtte til mangfoldet ved å heise regnbueflagget.

Etterlengtet konsert: Tor Kjetil Espedal spilte opp til konsert i Varen kulturscene torsdag kveld. Bortimot 200 personer møtte opp til showet, hvor smittevernregler og feststemning var høyeste prioritet.

Hytteprosjekt: Ekteparet Svein Malde og Merete Kvalbein konstaterer fornøyd at de med Fylkesmannen på laget kan rive en hytte og bygge den opp igjen i landskapsvernområdet på Bø på Randaberg.

Sikret seg drømmejobben: Godt inspirert av faren Kurt Andre fikk Einar Skjæveland Gangenes tidlig interesse for store anleggsmaskiner. Det var ikke vanskelig for ham å velge videregående utdanning.

Parkeringsvakter til Sentrumsparken: Kristine Enger (Ap) hadde et håp om at medlemmene i formannskapet i Randaberg vil lande på at det ikke skal brukes parkeringsvakter i den grønne landsbyens sentrum. Det gikk ikke helt hennes vei.

Artikkeltags