– Konserten og Afterski-pary med Staysman fredag 25. mars 2022 avlyses på grunn av få solgte billetter. Per 18. februar er det kun solgt cirka 350 billetter til dette showet, informerer Per-Erik Haga og Morten Andersen i henholdsvis PS-selskapsutleie og Alive produksjoner, i en pressemelding.

– Vi ser heller ikke noe poeng i å utsette. Staysman har også lignende show satt opp i distriktet i april måned og vi oppfordrer de som har kjøpt billetter til å heller dra på de stedene når han kommer, sier de.

De tenker at konserter på våren vil komme i gang igjen som normalt, men ser at 25. mars 2022 nok var for tidlig for deres konsept.

– Folk hadde fortjent en skikkelig Landsbyfest med allsang og dans, men når det ikke selges nok billetter så blir det vanskelig. Dette beklager vi som arrangør og det sitter vel langt inn å avlyse.

Arrangørene vil sende ut en epost til alle som har kjøpt billetter fra Linticket.no, der de får tilbud om refundering av beløp eller om de ønsker å få flyttet billetten til Randabergfjellet LIVE-konserten som er lørdag 18. juni med Stavanger Kameratene og Smith & Tell.