Gå til sidens hovedinnhold

Fortsatt ledige billetter og standplass på Vistnestunet: - Ønsker noen standplass håper jeg de tar kontakt

Jul på Vistnestunet åpner dørene på lørdag 20. november. Reidun Irene Bjordal i Randaberg kommune forteller at det fortsatt er billetter og standplass igjen.

– Det er billetter igjen, og vi har også standplass til noen som selger hjemmelagede saker – veldig gjerne noe spiselig! Er det noen som ønsker standplass, håper jeg de kontakter meg snarest. Vi har fire klokkeslett over to dager, med det er smittevern godt ivaretatt. Hesten Symona kommer kun lørdag, mens Randaberg musikkorps kommer kun søndag, forteller kulturkonsulent Bjordal med et smil.

For planleggingens del håper Bjordal at folk sier ifra så fort de kan, slik at hun vet blant annet hvor mange pepperkaker som skal lages.

Facebook arrangementet står det at de rigger til juleverksted for barna – hvor de får pynte stor pepperkake, lage velduftende bivokslys og sin egen blomsteroppsats, som passer fint nå når det nærmer seg advent.
Alle juleverkstedsaktiviteter, samt saft og kaffe er inkludert i barnebilletten.

Bildeserie

Adventsjul på Vistnestunet - se bildene!

«Dette står fremme hele dagen i kafeen. Her er det dessuten mulighet for å kjøpe risgrøt og annet godt. I låven står lokale utstillere klare med egenproduserte varer. Her finnes strikk, søm, kranser, saft, syltetøy og mye mer. Kanskje får du gjort unna noen av julegavene i dag?
Vi kan ikke love snø, men vi kan love skikkelig god julestemning!

Kun lørdag: Hesten Symona har julepyntet seg for anledningen. Hun og kusk Arvid tar med store og små på en tur i kjerren.
Kun søndag: Et julepyntet Randaberg musikkorps sørger for julemusikken.»