Sportsbonanza hos Bygdebladet

Ikke rart Randabergs gulljenter er fornøyde, denne helgen kan du se to av deres kamper direkte på Bygdebladets sportsportal Direktesport.no.

Ikke rart Randabergs gulljenter er fornøyde, denne helgen kan du se to av deres kamper direkte på Bygdebladets sportsportal Direktesport.no. Foto:

Denne helgen kan vi by på både volleyball og fotball via vår sportsportal på Direktesport.no.

DEL

Alt braker løs 13:30. Om du ikke får tatt turen til Randaberghallen for å se norgesmestrene ta imot Oslo volley i Mizuno-ligaen sender vi kampen her.

Klokken 14:00 møter Viking østerrikske Linz til treningskamp på La Manga. Mens administrerende direktør og randabergbu Eirik W. Henningsen storkoste seg med å se sitt gamle lag knuse Varhaug 5-0 i gårsdagens treningskamp skal Iven Austbø & co. få brynt seg skikkelig. Kampen ser du på denne linken.

Den kampen er knapt nok ferdigspilt når det er Randabergs herrelag i volleyball som skal i ilden. De møter Askim i Randaberghallen, og kampstart er 16:00. Den kan du se her.

Vi varter også opp med litt volleyball på søndag. Klokken 12:00 spiller Randaberg mot Tromsø. Kampen ser du her.

Det er ellers flust med andre alternativer enn bare de lokale på Direktesport.no. Trav, håndball og ishockey er bare noen av tingene som kan fristes med.

Artikkeltags