Fotballinteressert? Dette bør du ha på plass før kampen mot AC Milan

Sandefjord 20200816. 
Bodø/Glimts Jens Petter Hauge under eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Bodø/Glimt på Sandefjord Arena i Sandefjord.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Sandefjord 20200816. Bodø/Glimts Jens Petter Hauge under eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Bodø/Glimt på Sandefjord Arena i Sandefjord. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Foto:

Torsdag klokken 20:30 møtes AC Milan og Bodø/Glimt på San Siro. Kampen får du eksklusivt servert av Avisa Nordland her på Lofotposten.

DEL

(Lofotposten) I forkant av Europa-kampen har vi satt sammen en oversikt over hvordan du får sett kampen, slik at det ikke skal oppstå noen utfordringer for deg som seer i siste liten.

Unngå stress – sikre deg abonnement i forkant

Avisa Nordland anbefaler på det sterkeste at de som ønsker å se kampen både skaffer seg abonnement og tester oppsettet allerede nå, slik at det ikke oppstår tekniske problemer like før avspark.

Skulle du ved nød trenge teknisk rådgivning er kundeservice hos både Lofotposten og Direktesport åpent mellom 08:00 og 15:30.

Lofotposten: 760 67800

Direktesport: 32 27 70 25

Lenger ned i saken får du også en kort oversikt over noe av det du kan forvente å få med deg i sendingen både før, under og etter kampslutt på torsdag.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Promo AC Milan - Bodø/Glimt

Hvor finner jeg sendingen?

Den vil du finne høyt på Lofotpostens nettavis i god tid før avspark. Har du allerede logget inn som LP-abonnent er det bare å trykke seg inn på saken og vente på at sendingen starter. Har du derimot ikke bruker, eller logget inn enda, har du muligheten til å gjøre det nå.

Til å begynne med er det viktig å sjekke det grunnleggende: har du tilgang til sendingen?

Hvis svaret er «nei» bør du gjøre følgende:

Bestill ditt abonnement på lofotposten.no/bestill

Er du abonnent, registrer deg som digital bruker (aID) på lofotposten.no/registrer

Husk at du kan dele ditt abonnement med inntil fire i husstanden din. Det vil si at lillebror kan se sendingen sin fra TV-stua samtidig som mamma følger med på telefonen sin på balkongen.

PS: Skal du dele abonnementet det være registrert ved brukeren din for at det skal fungere. Sjekk det ut på lofotposten.no/dele

En annen mulighet er å gå inn på Direktesport.no for å tegne et aID-abonnent der.

Slik ser du Glimts Europa-kamper

En detaljert forklaring på Direktesport.no med bilder steg for steg ligger nederst i saken.

PS: Har du AppleTV eller SmartTV (LG og Samsung) kan du se hele kampen på tv-en i egen stue, uten arbeidet med å koble opp datamaskin og ledninger!

Last ned appen til Direktesport i din app-butikk og logg inn som normalt. Det finnes et par restriksjoner for hvilke TV-apparater som kan laste ned appen. Sjekk ut den tilgjengelige informasjonen under «Se direktesport på tv.»

Hvis du skulle være på farten uten mulighet til å koble opp datamaskinen til tv-en kan også Lofotpostens app benyttes på mobil og nettbrett. Appen har en egen fane ved navn «Direktesport».

Et annet alternativ er å benytte seg av Airplay eller Chromecast for å speile skjermen fra mobil/pc til TV-skjerm.

Slik tar du i bruk Direktesport:

Smart-tv (LG og Samsung) og Apple tv: Last ned appen og logg deg inn med din aID-brukerMobil/nettbrett/desktop: Last ned Avisa Nordland-appen og velg Direktesport i menyen eller gå inn i din nettleser på lofotposten.no/direktesport. Logg deg inn med din aID-bruker


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken