Gå til sidens hovedinnhold

Frank Sande Feedt er dagens kommentator i nedrykksdramaet som avgjør om RIL C holder seg i 5.divisjon eller ikke: - Det blir mye nerver, jeg vet at alle spillerne ønsker å holde seg i divisjonen

Artikkelen er over 2 år gammel

Klokken 14.00 braker det løs. RIL C eller Kvitsøy rykker ned fra 5. til 6. divisjon, men hvem blir det? RIL C møter VBK og Kvitsøy møter SIF.

Hvordan blir det å kommentere dette nedrykksdramaet?

- For min del så blir jo dette veldig spesielt da C-laget står meg veldig nært, da det nemlig var meg samme med min kompis Helge Skjæveland som startet dette laget tilbake i slutten av 2014, starter Sande Feedt.

Hvordan tror du kampen vil utarte seg?

- Jeg tror det blir mye nerver, jeg vet at alle spillerne ønsker å holde seg i divisjonen og vise at de har noe der å gjøre. Laget mistet en god del viktige nøkkelspillere før sesongen, så det har vært vanskeligheter med å sette et godt lag. Etter å vært i dialog med trenerteamet så har jeg fått inntrykk av at selv om det er mye som står på spill, så ønsker de å gjøre alt de kan for å få til en seier.

- Skulle de være så uheldige at det blir enda et tap, så blir det viktig å passe på at de slipper inn minst mulig mål og klarer å holde Kvitsøy bak seg. Så det vil jo være spennende og se da vi vet at SIF ønsker å gjøre alt de kan for å vinne kampen mot dem hvis de ønsker å bli serieleder.

Hva tenker du om RIL C sine sjanser mot VBK?

- RIL C hang lenge med i forrige oppgjør mot VBK, og den kampen endte med et 2-4 tap hjemme. Jeg vil si at selv om mange av resultatene de siste kampene har vært med store sifre i mot så har de til tider vært maks uheldige med uttelling på sjansene sine. Flere av kampene kunne de ledet med både 2-3 mål og slappet mer av, men når de ikke setter sjansene sine, og får mål i mot så dropper fort selvtilliten, spesielt med tanke på hvordan denne sesongen utviklet seg.


Hvordan blir det å kommentere denne kampen vs andre kamper du har kommentert denne sesongen?

- Det vil bli veldig spesielt, i hvert fall med tanke på at alle kampene spilles på likt, og det er såpass mye som skal avgjøres samtidig. Seriemester og opprykk, samt Randaberg eller Kvitsøy som må ta den tunge turen ned en divisjon. Så det vil være vanskelig å holde fokus kun på kampen, da jeg selvfølgelig også ønsker å få med meg hva som skjer i Kvitsøy sin kamp!

SE KAMPEN DIREKTE ved å trykke på linken under her:

Les også

Nå skal det avgjøres – Kvitsøy eller RIL C rykker ned: – Det kunne ikke vært mer dramatisk