Volleyball, kvinner eliteserie, Randaberghallen 23. april

Randaberg - BK Tromsø: 1-3

Salen var fullstappet av publikummere, klare for å se hva laget kunne by på. Før kampstart ble det gitt oppmerksomhet til Alf og Ellen Marie Ravndal, som – gjennom sine mange år med arbeid for volleyballen – ble skjenket faste plasser i Randaberghallen.

RIL-damene åpner kampen med serve, men det første poenget går til BK Tromsø. Det er et jevnt første sett mellom de to lagene, så fort ett lag får et poeng haler den andre innpå. Lenger ut i første sett drar BK Tromsø ifra, og bortelaget drar i land første seier i kampen mot RIL med en stilling på 20-25.

Etter en lang start på andre sett med godt spill fra både Randaberg og Tromsø. RIL ender opp med å ta eierskap på første halvdel av sett nummer to, og BK Tromsø bruker opp alle timeoutene sine. RIL dominerer settet, og ender med 25-18.

Tredje sett jevner det seg ut igjen, men halvveis inn i runden er det Randaberg som leder fremdeles. BK Tromsø er likevel hakk i hæl, og haler innpå for hver seier som går til Randaberg. Hjemmelaget begynner å slite, og BK Tromsø haler innpå og stjeler seieren. Tredje sett ender som det første, 20-25.

I det fjerde settet begynner man å se kveldens seier svinne hen. RIL-damene gjør sitt beste, men BK Tromsø er sterke. Det er jevnt til siste slutt, men seier går til slutt til BK Tromsø.

– Vi taper 1-3, og Tromsø spiller en god kamp. Vi spiller ikke vårt beste, så det er kjipt det ender slikt, sier spiller Wilde Jakobsen.

– Hvorfor ble det slik?

– Gjennom kampen går det litt opp og ned for vår del. Til tider er vi veldig gode, også faller vi ned. I den perioden vi er nede får BK Tromsø litt for mange poeng og holder et jevnt trykk gjennom kampen.

Morgendagens kamp blir vinn eller forsvinn: enten taper RIL-damene og får 2. plass eller så vinner de og drar til Tromsø neste helg.

– Vi får håpe ting går bedre i morgen enn det gjorde i dag.

LES MER OM WILDE JAKOBSEN