Gå til sidens hovedinnhold

Gjør seg klare for en folkefest for livet – nå inviterer de til informasjonsmøte

Mandag 22. november inviterer Stafett for livet til et informasjonsmøte i Randaberghallen. Der har de som mål å informere og rekruttere flest mulig frivillige.

– Vi håper å se flest mulig i andre etasje i Randaberghallen mandag neste uke, sier Wenche Sunde Gilje og Reidar Voll.

Der skal de, sammen med Lars Christensen i Kreftforeningen, holde informasjonsmøte om neste års Stafett for livet på Randaberg. Lavterskelløpet går av stabelen 24. september 2022. Alle som er interessert i å bidra til støttearrangementet er velkomne til møtet 22. november klokka 18:00.

Stafett for livet er et 24-timers arrangement i regi av Kreftforeningen hvor man går sammen for å vise sin støtte til dem som er eller har vært berørt av kreft. Her symboliserer man den kampen en kreftpasient opplever i sitt sykdomsforløp.

For snart fem år siden ble Stafett for livet arrangert for første gang i Norge, og det på Randaberg. Den gang ble stafetten avholdt utendørs, i og ved Harestadmyra. Årene etter har arrangementet av ulike årsaker blitt arrangert både innendørs og digitalt.

– Det har vært en suksess hvert år, men det første året var definitivt det beste. Nå skal vi gjøre vårt for å gjenta den suksessen. Planen er nemlig å arrangere Stafett for livet utendørs igjen, i og ved Harestadmyra, sier Sunde Gilje.

Arrangementet er gratis for alle som ønsker å delta og er for alle uavhengig av fysisk form. Man kan delta individuelt eller i lag, og om ønskelig tilknytte seg sponsorer som bidrar med inntekter viet til forskning på kreft.

De som allerede nå ønsker å melde seg på arrangementet, kan kontakte Reidar Voll på Reidar.voll1@lyse.net.