Fotball, menn senior, 4. div. avd. 1, Randaberg stadion, torsdag 20. april:

Randaberg – Midtbygdens 1 – 0 (1 – 0)

Dommertrio: Kjetil Gaustad Solhaug (Viking FK), Jone Nærland Edland (Riska FK) og Selcuk Yilmaz (Tjensvoll FK)

Tilskuere: Ca. 200

Mål, Randaberg: Glenn Ivar Pedersen (36)

Gult kort: Tomas Granhøy Gundersen, Elias Christensen og Vegar Solstrand Ludvigsen (Randaberg) og Jarand Veland, Vegard Aas og Samuel Jøssang Spørkel (Midtbygdens).

Når det ene laget leder med ett mål, er det ofte nervøst når kampen går mot slutten. Det var ikke slik denne kvelden. Randaberg ledet med ett mål, men gjestene fra strandalandet klarte ikke å skape målsjanser i det hele tatt. Ikke en eneste målsjanse på 90 minutter er notert for Midtbygdens.

Men heller ikke Randaberg skapte ikke mange målsjanser i hele kampen. Det holdt med det ene målet.

Se stort bildegalleri lenger ned i saken.

Stillingskrig

Glenn Ivan Pedersen ble matchvinner med sin heading etter at vel en halvtime var spilt. Scoringen var fin nok, passe rå og sjarmerende slik en gjerne liker å se fotballspillere når de lykkes.

Jo da, kjekt å score kampens eneste mål, gliste han like etter kampen. Han var egentlig mest fornøyd med å spille på naturgress igjen siden kunstgressbanen på Randaberg stadion nærmer seg ubrukelig fordi dekket er så nedslitt.

Hva synes du om kampen, der ingen av lagene skaper mye målsjanser?

Jeg føler det var en stillingskrig. Midtbygdens er ikke spesielt gode i en kamp der vi er solid i forsvar, svarte Pedersen.

Se tabell og resultater her.

Bildeserie

Sjekk bildene fra tredje serieseier på rad

Jakter flyten

Hovedtrener Martin Hestvik mener at få målsjanser i kampen kommer av at det er nytt for spillerne å komme på naturgress. Få av spillerne har trent mye på naturgress enda, er inntrykket hans.

Rett før pause sa assistenttrener Marius Naustdal Storevik til Bygdebladet at Randaberg skulle gjøre to bytter inn mot andre omgang. Adrian Bø Wasbø og Ruben Idarson Sirevåg skulle inn i et forsøk på å skape mer framover.

Det lyktes vel ikke helt, Martin?

Nei, vi lykkes ikke helt med å angripe ytterligere i andre omgang, vi ble heller mer defensive. Vi ble slitne, og det nytter ikke når vi ikke makter å flytte på beina, forklarer Hestvik.

Tredje serieseier på rad er vel bra?

Vi jakter flyten og viser at vi er i ferd med å finne den, vi kontrollerte inn tre poeng i kveld, svarte Martin Hestvik.