Volleyball, menn eliteserie, Randaberghallen lørdag 22. januar 2022:

Randaberg – Førde

Tilskuere: Ca. 50

Dommere: Trond Krogsæter og Sanja Bracul.

Spilletid: 87 minutter.

Settresultater: 25-17, 27-25, 25-23

Årets første seriekamp for Randaberg-herrene, som vant den siste før juleferien med 3 – 1 hjemme mot OSI 18. desember. Randaberg hadde føringen til ut i andre settet før laget begynte å rote seg vekk. En uhyre spennende sluttspurt i andre sett, endte med at hjemmelaget tok dette hjem og kunne gå inn i det tredje settet med 2-0-ledelse.

Gjestene fra Førde var virkelig i siget etter en kjempeinnsats i andre settet, og da de ledet 10-5 valgte randabergtrener Kevin Ces å ta en timeout for å kalle til seg spillerne for å snakke dem til rette.

Trenerens "pep-talk" hjalp for vertene kom litt mer frampå for å kapre viktige poeng, og plutselig sto det 15-14 i Randabergs favør. Dermed ble det timeout igjen, men da var det førdetreneren som ville snakke med sine disipler. Men da viste Randaberg rå styrke og dro seg opp i 20-15-ledelse i det tredje settet.

Førde sørget for spenning i kampen ved å redusere, men Randaberg viste at de ville vinne denne ettermiddagen, anført av blant andre midtspiller Rune Berg, som viste blokkspill av høy klasse.

- Dette var fryktelig deilig, å vinne denne kampen, sa en glad Ivar Andersland til Bygdebladet like etter kampslutt. At lRandaberg var nær ved å rote seg vekk i andre settet, forklarte han slik:

- Vi begynte å spille vårt eget spill, som det tok litt tid før fungerte. Når det fikk satt, begynte poengene å ramle inn. Dette var bare deilig å vinne på denne måten, sier han.

Randaberg og Førde laget god underholdning for de som møtte fram i hallen for å se på, de fikk virkelig valuta for at de tok turen.

- Hyggelig at vi klarte å vise oss fram, og det skal vi gjerne gjenta, smilte Andersland, og særlig fornøyd med at Randaberg tok sin andre serieseier på rad etter at de slo OSI like oppunder juleferien ifjor.

Se tabell her.

Bildeserie

Idrett i toppklasse i Randaberghallen. Sjekk bildene!