Det skriver Randaberg kommune i en pressemelding.

Anne Berit kommer nå fra stillingen som kommunedirektør i Hå kommune, en stilling hun har hatt siden 2014. I perioden fra 2013 til 2014 vikarierte hun som rådmann i Flekkefjord kommune. Tidligere har hun også vært åtte år i Justisdepartementet, skriver de videre.

Før den tid, fra 2005 til 2013, jobbet hun blant annet som kommunikasjons- og næringssjef i Randaberg kommune.

Den nye kommunedirektøren er utdannet cand.mag. fra NTNU i Trondheim og har master i ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Nå ser hun fram til et nytt kapittel som kommunedirektør, og samarbeidet med nye og tidligere kollegaer, politikere og næringsliv.

Allerede første dag skal ha vært travel for Berge Ims.

— I dag har jeg vært sammen med de fine folkene i Helse og velferd, og der fått hilse på mange flinke ansatte. Tirsdag og onsdag fortsetter jeg rundturen i de ulike virksomhetsområdene. Torsdag er det politiske møter, før uken avsluttes med fagdag for ledergruppen fredag, sa hun i pressemeldingen.

Hun har prioritert å hilse på flest mulig i starten.

— Det er viktig for meg å få møte folkene som leverer tjenestene ut til brukerne tidligst mulig, og få sagt hei! Oversikten over innboksen, alle e-postene og telefonene tar jeg senere, sier kommunedirektøren.

Ordfører Jarle Bø hadde følgende å si om at Berge Ims takket ja til stillingen som kommunedirektør i Randaberg kommune:

— Hun har lang toppledererfaring og inngående kjennskap til offentlig sektor, etter snart ni år som kommunedirektør. I tillegg får vi en kommunedirektør som allerede kjenner Randaberg veldig godt.