Har satt datoen for mulig gjenåpning av FFO – dette skal til for å få tilbudet i gang

RIL: Edd Meby, daglig leder i RIL Fotball.

RIL: Edd Meby, daglig leder i RIL Fotball.

RIL Fotball så seg nødt til å stenge sin FFO (Fotballfritidsordning) 12. mars, på grunn av koronautbruddet. Nå, godt over en måned senere, ser de på muligheten for å gjenåpne tilbudet.

DEL

«Vi ser nå rundt oss at skoler, barnehager og skolefritidsordninger åpnes – og det samme skjer med FFO-tilbud i andre idrettsklubber. Helsemyndighetenes strategi er at samfunnet gradvis skal åpnes», innleder klubben i en nyhetsoppdatering på sin nettside.

Nå har RIL Fotball vært i dialog med kommuneoverlegen i Randaberg om åpning, og sammen med Randaberg Arena har RIL utarbeidet et sett med regler som skal gjøre dem i stand til å organisere og avvikle et FFO-tilbud som er trygt og sikkert for foreldre, barn, ansatte og instruktører i FFO.

Med klare regler mener kommuneoverlegen at de kan starte FFO igjen, ifølge klubben selv. Målet er å gjenåpne tilbudet mandag 4. mai.

– Vi har veldig lyst å starte opp igjen, så nå spør vi foreldrene hva de tenker, sier daglig leder i klubben, Edd Meby, til Bygdebladet.

RIL trenger nemlig flere voksne enn normalt dersom de skal starte FFO i trygge rammer. I tillegg vil de vite om de ønsker å benytte seg av tilbudet dersom de åpnet 4. mai.

«Det hadde vært fint om noen av dere har mulighet til å bidra som frivillige, for eksempel til henting av barn, til å passe på at de holder avstand eller som instruktører. Vi er takknemlige for all hjelp, og både praktisk og økonomisk er vi avhengig av at oppslutningen fra dere nå blir god», skriver de videre.

Artikkeltags