Gå til sidens hovedinnhold

Henningsen håper på innspill under møtet om Frivillighetens hus onsdag kveld: – Kommunen ser verdien av det daglige arbeidet

Onsdag klokken 18.00 på Randaberg Kulturscene i Varen, skal det holdes et møte om Frivillighetens hus, i regi av Randaberg kommune. Eirik W. Henningsen er engasjert av kommunen til etableringen av prosjektet.

– I morgen har vi invitert til et åpent møte hvor alle er velkomne. Uansett om de er engasjerte, eller bare nysgjerrige på hva vi driver med. På Randaberg er det et kjempetilbud med 105 frivillige organisasjoner som er registrerte på kommunens hjemmesider. Det finnes sikkert enda flere organisasjoner, som ikke er listet på nettsiden, sier Eirik W. Henningsen til Bygdebladet.

Under møtet skal kommunen fortelle om det nye Frivillighetens hus, den nye kommunale frivillighetssentralen, og kommunens frivillighetsplan.

Les også

Fotballkvelder, kino, kafé - sjekk hvordan ungdommene ønsker å bruke Frivillighetens hus på Randaberg

– Kommunen er dønn tydelig på at de ser verdien av det frivillige arbeidet som blir gjort daglig av ildsjelene, og at de ønsker å spille på lag og stimulere til enda mer frivillighet. Det er hovedbudskapet, forteller Henningsen.

Flere engasjerte innbyggere skal innta scenen og fortelle om deres frivillige arbeid, og hvorfor de er engasjerte.

– Vi skal blant annet gå inn på hvilke forventninger folk har, og hva kommunen kan bidra med fra sin side. Møtet kan man også se på nettet via Teams klokken 18. Vi vil snakke med folk, og høre hva som kan gjøres for å få enda flere engasjerte. Jeg jobber ikke i kommunen, men brenner for frivilligheten selv. Jeg har bidratt på Randaberg før, og kommer til å bidra i fremtiden, avslutter han.

Les også

Tidligere Viking-sjef Eirik W. Henningsen skal bidra til positivitet og entusiasme for Frivillighetens hus: – Jeg har mange idéer