Vinneren i luke 2: Tippet du riktig? Det gjorde Ingrid S. Rygg, som ble den tilfeldig utvalgte vinneren denne gangen.

Premier kan hentes på Bygdebladets kontor fra og med 5. desember.

Hvor var nissen?: Nissen hadde gjemt seg ved Vistnestunet museumsgård. I august ble det kjent at produksjonsselskapet Strix vurderte stedet som aktuelt for neste års innspilling av TV2-realityserien «Farmen»:

DAGENS BILDE, LUKE 3:

Fra 1. til og med 24. desember kan våre lesere være med på Bygdebladets julekonkurranse «Hvor er nissen?». Vi publiserer en ny nisse-sak hver formiddag klokka 11:00.

  • Nissen kommer til å gjemme seg på lokale steder hvor spennende ting har skjedd i løpet av 2022, og som Bygdebladet har omtalt.
  • I hver luke får du et hint om hva som har skjedd på den aktuelle lokasjonen. Her gjemmer altså nissen seg, og din oppgave blir å tippe hvor dette er.
  • Dagen etter (i neste luke) røper vi hvor nissen gjemte seg og hva den tidligere saken i Bygdebladet gjaldt. Du får også vite hvem som er den tilfeldige utvalgte vinneren blant alle de som tippet riktig. Følg med i lukene fremover for å se om det er du som har vunnet!

Nissen forflytter seg til en ny destinasjon hver formiddag enten på Randaberg, Rennesøy eller Kvitsøy. Send inn ditt forslag hver dag, til enten [email protected] eller i kommentarfeltet på Facebook (hver luke publiseres på både nettside og Facebook klokka 11:00).