- Ikke påskrudd-spøkelset hjemsøker oss enda en gang da vi slipper inn etter kun spilte 6 minutt.Vi henger mer med resten av første omgang, og det skaper sjanser til begge lag. Vi går til pause på 0-1, forteller Randaberg-trener Arve Junior Sem-Henriksen.

- Slik som i første omgang, som kampen før, som kampen før det igjen og kampen før det, slipper vi igjen inn tidlig i begynnelsen av omgangen når Buøy øker ledelsen til 0-2 etter 6 minutter inn i andre omgang.

- 53 minutt er spilt da en av Buøy sine spillere får dagens første gule kort. Samme mann skal igjen få sitt andre gule kort for dagen kun snaue 5 minutter senere og Buøy er nede i 10 mann. Vi reduserer i det 70 minutt da den nybakte babyfaren Aleksander Håland setter inn 1-2! 78 min spilt da det er Daniel Våge sin tur til å sette navnet sitt på scoringslista da han utligner til 2-2!! Skal det endelig gå?Dessverre for oss slipper vi inn 2-3 i det 85 minuttet mot et Buøylag med 10 mann som utnytter en gigantisk personlig feil .Kampen ender til slutt 2-3.

-Dette er ett av de sureste tapene på lenge. En kamp hvor vi i perioder er bedre enn Buøy, og på 2-2 er vi helt klart nærmest seier før denne feilen skjer.