Gå til sidens hovedinnhold

Ingebrigtsen i scoringsform optimist før lokaloppgjøret mot Mastra: – Vi har stor tro på seier

Artikkelen er over 2 år gammel

Et RIL C i god form jakter seier i lokaloppgjøret mot Mastra torsdag kveld. Det gjør også rødtrøyene, som må snu en negativ trend. – Dette er årets viktigste kamp, sier Mastra-trener Bjarne Aske. Bygdebladet sender kampen direkte fra 20:00.

– Vi er i veldig god form om dagen. Derfor har vi stor tro på seier mot Mastra, sier Christer Ingebrigsten, spiss på RIL C.

Tirsdag kveld imponerte svarttrøyene hjemme mot topplaget Bogafjell, i en kamp som endte 5–5. Der noterte Ingebrigtsen seg for hele tre scoringer. Den gode scoringsformen håper han å ta med seg inn i lokaloppgjøret mot Mastra.

Les også

Mastra og RIL C barker sammen torsdag kveld - se kampen direkte her

– Kan du garantere scoringer i dag også?

– Jeg har lyst å si ja på det, men det gjenstår å se. Scoringsformen er god og jeg er veldig giret på å komme på scoringslisten også mot Mastra, sier 25-åringen.

RIL C har lenge slitt i bunnen av tabellen, og befinner seg fremdeles på en 11. plass, men nå merker Ingebrigtsen at spillet har begynt å klaffe for laget. Det tror han skyldes iherdig innsats på treningsfeltet.

– Vi har trent godt i det siste. Vi er mer konsentrerte på trening, og prioriterer i større grad lagspill og avslutningsøvelser. Det tror jeg har gitt resultater, sier Ingebrigtsen.

Les også

Må snu negativ Mastra-trend: – Dette er sesongens viktigste kamp

Kampen sendes direkte på Bygdebladets nettside fra klokka 20:00.