Lørdag 18. mars spilles første kvalifiseringsrunde i cupen, NM, og Randaberg møter Rosseland borte på Rosselandsbanen ved Bryne. Kampen blir sendt direkte på bygdebladet.no lørdag fra klokka 14.00.

26-åringen Joakim Berg Holter signerte for Randaberg denne uken og håper å være klar for spill allerede lørdag.

Joakim Berg Holter har gjennom vinteren tatt en vanskelig beslutning. Han trivdes veldig godt i gjengen i Vardeneset Ballklubb, men til slutt ble hans tilhørighet til Randaberg lagt mest vekt på.

– Jeg har vært i Vardeneset Ballklubb ved to anledninger. I denne siste perioden har vi vært gjennom korona, så jeg har vært i klubben iallfall i et par sesonger. Det er en fin klubb og en fin gjeng, som det ikke er enkelt å forlate, sier han til Bygdebladet.

Berg Holter er Randaberggutt og han har kjøpt leilighet på Vestre Goa. Det sammen med at han også har kamerater på Randaberg, gjorde at han valgte å spille fotball sammen med Randaberg fotball sitt a-lag denne sesongen.

Håper å spille lørdag

Joakim er godt i gang med trening med lagkamerater i Randaberg fotball. Han synes det er godt å komme i gang, og ser at det er tilfeller også for resten av laget.

Allerede førstkommende lørdag, 18. mars, er det kamp for Randabergs a-lag for menn. Da drar de til Rosseland ved Bryne for å spille første kvalifiseringskamp for årets cupeventyr, NM.

– Er du aktuell for den kampen?

– Jeg er litt usikker på om alt det formelle er på plass, men hvis det er det, så er jeg klar.

– Hva kan di bidra med?

– Jeg har erfaring og håper å bidra overfor de yngre på laget, sier han, og ser for seg en tøff cupkamp.

– Sist vi spilte mot Rosseland var med Vardeneset og da fikk vi en sekk poteter. Jeg vet at det er et fysisk sterkt lag også samtidig et godt, sammensveiset lag, sier Berg Holter.

Forsvareren

Siste tiden i Vardeneset har Joakim spilt midtstopper, og mener han selv er bedre til å holde nullen enn å score mål.

– Jeg er nok ikke den mest målfarlige spilleren, sier han med et smil.

Rosseland spilte treningskamp mot Riska fredag 10. mars og vant 3–2 på Hommersåk. Ifølge egne nettsider var Rosseland effektive i første omgang ledet 2–0 i en kort periode før Riska reduserte. Rosseland klarte å få et overtak da 3-1-scoringen kom, men hjemmelaget reduserte like før kampslutt slik at det endte 3–2 til Rosseland.

Seks signeringer

Randaberg fotball, menn A, har signert følgende spillere denne vinteren:

  • Vegard Meling Nesse og Benjamin Brekke Munkvold fra Bremnes
  • Adrian Bø Wasbø fra Madla
  • Ole-Kristian Førde fra Lokomotiv Oslo
  • Kevin Brendesæter-Janz fra Bardufoss
  • Joakim Berg Holter fra Vardeneset Ballklubb.