På grunn av at mottakelsen i 2020 ble avlyst hedres utøvere for både 2020 og 2021 på ordførerens nyttårsmottakelse 6.februar, på Varen. Dørene åpner klokken 14.30, og programmet starter klokken 15.00.
På programmet står utdeling av kulturprisen, kulturstipend, pensjonistprisen, årets bedrift og andre påskjønnelser. I tillegg blir det flere fine kulturinnslag; Randaberg mannskor og Randaberg yngre mannskor, Randaberg kulturskole og Christina Bergli.

I en pressemelding fra Randaberg kommune, står det at de hedrer følgende utøvere, som har prestert på høyt nivå innenfor idrettsområdet de to siste årene:

Ingrid Elise Borgstrøm, Randaberg IL svømming

Ingrid Elise vant gull på 200 Rygg i ungdoms NM i 2020. Dette var det eneste mesterskapet som ble avholdt i 2020. Ingrid Elise har hatt stor framgang de siste årene, og ble i 2020 tatt ut på regionslaget til Region Vest. I 2021 har hun deltatt både i NM kortbane og langbane. Hun tok tre gull, en sølv og to bronse i junior NM, og to sølv og en bronse i senior NM.

Halvor Arne Borgstrøm, Randaberg IL Svømming

Halvor Arne tok bronse 200 Medley langbane NM Senior.

Guro Koll Frafjord, Karen Rygg Ims og Dino Serdarevic, Viking FK

Viking FK ble norgesmestere for J16 etter å ha slått Molde på straffesparkkonkurranse. Keeper Maria Sandvik reddet tre forsøk under straffesparkkonkurransen. To av spillerne på laget er fra Randaberg, nemlig Guro Koll Frafjord og Karen Rygg Ims, og keepertrener for laget er Dino Serdarevic. Alle har vært aktive i RIL fotball før de gikk til Viking, og Karen har også spilt med J15 landslaget ved flere anledninger i 2021.

Randaberg IL Volleyball:

Elite damer ble Norgesmestere i 2020. De vant 3-1 over Koll i en svært spennende og velspilt cupfinale i Ekeberghallen 11.januar. Laget besto av Vilde Sørbø, Susanna Salanto, Ragnhild Torgersen, Live Sørbø, Martine Gilje, Karoline Nore, Sunniva Haaland, Tuva Aarrestad, Kari Vølstad Bogen, Lise Berit Rugland og Ingrid Kvammen. Trenere Espen Sørbø, Helge Surdal og Hanne Synnøve Tønnessen.

Samme helg som cupfinalen for damer ble også NM for regionslag arrangert i Ekeberghallen. Fem jenter fra Randaberg volleyball deltok på laget til region Sydvest som ble norgesmestere i NM 16. Spillerne var Lilli Schilling, Vår Ravndal Eikevik, Thea Hjertvik, Idunn Sæbø og Marte Helgeland, Randaberg IL volleyball.

Veteranlaget til Randaberg volleyball, herrer ble Norgesmestere i 2021. Mesterskapet foregikk på Sandnes 12-13.november. Laget slo Nyborg i finalen.