Her vil de skape en ny form for møteplass - ved hjelp av et langbord: - Tanken er at alle skal få litt påfyll, en vri på hverdagen og en liten dose av et kulturelt innslag

Foto:

En gang i måneden, fra mars av, testes konseptet "Langbord i landbyen" ut i Varen kulturscene. Dette skal være et lavterskeltilbud.

DEL

Første gang dette skal arrangeres er tirsdag 31. mars. Det er Varen kulturscene som står for ideen og konseptet. Og her er hva de skriver om det kommende arrangementet:

"Langbord i landsbyen høres kanskje flott ut, men egentlig er det et lavterskeltilbud for oss som bor her. En møteplass og et lite pusterom i den travle hverdagen hvor du kommer til dekka bord, kan drøse litt med andre landsbybeboere, kanskje få noen oppdateringer på hva som skjer rundt deg, og i tillegg får du en liten minikonsert, eller et humørfylt foredrag. De minste barna kan bli med Tale fra biblioteket på fortellerstund etter middagen, og de litt større barna kan se på film i et auditorium. Tanken er at alle skal få litt påfyll, en vri på hverdagen og en liten dose av et kulturelt innslag. Det skal også være et sted hvor du kan lære noe nytt om landsbyen din. I mars, april og mai blir det langbord i landsbyen den siste tirsdagen i måneden. Menyen vil variere, kulturinnslaget vil variere og kanskje er det noe mer som vil variere også. Vi prøver oss fram, og så skaper vi resten av historien sammen. Håper du og dine vil bli med på langbord i landsbyen!"

Artikkeltags