Idet det er avspark på fotballbanen klokken 18.30, tar det ikke lang tid før første ballen går i mål til Midtbygdens – etter to minutter. Dette målet går til spiller Asgeir Austigard, og det samme gjør de to neste scoringene.

Trener for Kvitsøy IL, Eirik Waage, sier til Bygdebladet at det var en tøff kamp for spillerne:

– Vi visste at den kom til å bli hardt, men det ble styggere enn nødvendig. Dette var en dag vi ikke var ordentlig påskrudde.

Gjennom kampen scorer Austigard, Samuel Jøssang Spørkel, Andreas Nergård Kurås, Amund Nyhammer Hosøy og Jøran Yoon Tytlandsvik Barka. Spørkel scorer to spillemål og ett fra straffemerket. Kurås scorer også et straffemål; resten av målene kommer fra banespill.

Waage forteller videre at laget henger etter i kampen og mangler aggressivitet, men legger til at Midtbygdens ligger på et nivå langt over dem selv:

– Vi kommer aldri på nivå med dem, men vi ønsker å kapre oss en plass i divisjonen (5. divisjon). Likevel hadde vi håpet at det ikke ble så stygt som det ble i dag. Motstanderen har kontroll på det meste av kampen, og vi rekker ikke opp.

– Klare fellinger gjør at vi henger etter, og vi blir trøtte og leie. I tillegg var det en tynn tropp i dag, og lite innbyttere. Vi satser på å gjøre det bedre i andre kamper, sier Waage avslutningsvis.