– Kattens Dag er noe vi gjennomfører årlig på butikken i Hillevåg, men i år blir den store dagen på Randaberg, uttaler Nilsen i en pressemelding til Bygdebladet.

Det er duket for fremvisning av katter i Stavanger Dyrebutikk Randaberg, og i samarbeid med Rogaland Rasekattklubb kommer det flere flotte katter til butikken lørdag fra klokken 10 og utover dagen til klokken 15.

Under arrangementet blir det mulighet for å slå av en prat med oppdrettere og medlemmer av ovennevnte klubb. Daglig leder Hege Nilsen legger til rette for gode tilbud, samtidig som man får forfriskninger.

Onsdag 20. september arrangerer Stavanger Dyrebutikk Randaberg enda et arrangement for katter, da på kveldstid.

– Vi arrangerer en kveld med pelsstell i samarbeid med Rogaland Rasekattklubb. Kom og lær mer om pels stell av dyktige Stine. Vi gleder oss. Det blir gode priser på pelsstell produkter denne kvelden, uttaler hun i pressemeldingen.

Senere samme uke, fredag 22. september, blir det et foredrag av Jonas Riise ved Target Hundesenter – som startet sin karriere med hundetrening i Forsvaret i 2010. Her er målet å ta et dypdykk inn i hvordan man kan endre uønsket atferd hos hunden sin.

– Dette foredraget tar for seg de mest vanlige utfordringene som hundeeiere ofte møter. Vi vil dekke temaer som passering, separasjonsangst, bjeffing, med mer. I tillegg vil det være mulighet til å stille spørsmål om sin egen hund.