– Det var en buss som hadde kjørt litt ut i grøfta. Det ble slått hull i en tank under bussen som sannsynligvis har inneholdt kjølevæske, men vi avventer nå hvilken type veske det er slik at vi kan finne ut hvilke tiltak vi skal gjøre for å samle dette opp, sa brannmester Yngve Bruun i brannvesenet til Bygdebladet på stedet, og han la til:

– Vi har samlet noe opp i en bøtte her, men noe har også rent noe utover veien og marken her. Nå må vi finne ut om det er tiltak vi må gjøre, eller om vi bare kan spyle det vekk.

Ba motorsyklister være på vakt

– Vil lekkasje av kjølevæske kunne være farlig på veien og for folk?

– Nei, det eneste er at veibanen kan bli glatt, så de som kjører motorsykkel og sykkel må være obs. Så nå vil vi finne ut hva vi skal gjøre for å få situasjonen normal igjen, svarte Bruun. Brannvesenet regnet med at det skulle være ryddet opp på stedet etter kort tid.

Bruun opplyste like etter at det er vanlig frostvæske som hadde lekket ut av tanken. Trafikken gikk gå som normalt igjen på stedet.

– Hva skjer nå videre med bussen?

– Det blir vurdert om bussen skal repareres på stedet, eller om det skal tilkalles kranbil. De hadde ikke bestemt seg da jeg snakket med dem, men det kan godt være at de kommer ut for å fikse bussen på stedet.