Torsdag kveld møttes Mastra og Dirdal til kamp i OBOS-cupen i Vikevåg - en kamp som skulle vise seg å bli av den målrike sorten.

Ett av målene kom allerede før kampstart. Årsaken til det er at Dirdal spiller i 6. divisjon, ett nivå lavere enn Mastra, og begynte derfor med et straffespark. Den sjansen tok de vare på.

Bortelaget ga seg ikke med det. 17 minutter ut i oppgjøret la de nemlig på til 0-2.

- I første omgang ligger Dirdal lavt, og prøver å skape ting og spiller bra, men skaper ikke mye på siste tredjedel. De får likevel et mål, sier Mastra sin medtrener Anders Bjørnsen..

I andre omgang løsner det for hjemmelaget. Først er det Mats Ueland som reduserer i det 55. minutt, før Tore Aske utligner sju minutter senere. Deretter går det bare fem minutter og Vegard Håvarstein sender Mastra i ledelsen.

Det vil seg imidlertid ikke helt inn, for i det 75. minutt svarer Dirdal med 3-3 som blir sluttresultatet.

- Det er et greit resultat, men vi har muligheter til å score flere mål. Likevel er det en av de bedre kampene vi har spilt i år, sier Bjørnsen og legger til.

- Vi gjorde noen innbyttere i pausen som gjorde at vi fikk bedre rom, og vi hadde bedre kvalitet p åsiste tredjedel, og omsatte sjansene i mål.