Gå til sidens hovedinnhold

Marcel briljerte på venstresiden da Randaberg slo Madla: – Vi er godt fornøyd med gjennomført sesong på 2. plass

Randaberg-juniorene avsluttet den spesielle koronasesongen søndag ettermiddag med seier over Madla. Det sikrer laget fra den grønne landsbyen 2. plass i eliteserien for gutter 19.

Fotball, gutter 19, eliteserie, Randaberg Arena, søndag 1. november 2020:

Randaberg – Madla 2–0 (1–0)

Mål, Randaberg: Sondre Valen (7) og Markus Bø Tunge (65)


Randaberg hadde ballen mest, det er det ingen tvil om. Guttene spilte fin fotball, kanskje spesielt i første omgang ved flere lengre pasninger framover på banen. Alle var ikke helt presise, men tanke var god og med litt mer nødvendig flaks, som også teller i fotball, kunne det blitt mer av.

Sant å si ble det nok noe puslete framover i angrepet, men viljen var absolutt til stede. Gjestene fra Madla bør ikke på noe særlig framover de heller, selv om de riktignok hadde en god mulighet til å score mot slutten av kampen.

– Vi har en idé om at alle skal bidra, og alle får spilletid. For vår del var det nok noe mer flyt i første omgang, men vi er fornøyd med slik vi har gjennomført sesongen. Vi har hatt en fin sesong, som vi har fått det beste ut av tross denne koronasituasjonen, oppsummerte hovedtrener Arnt Ove Holter overfor Bygdebladet etter kampen. Han skynder seg å nevne lagets to andre trenere, Dag Jarle Merkesdal og Olav Prestegård, som bidrar minst like mye.

2020-sesongen begynte for Randabergs juniorer 23. august med stortap 1–6 på Lassa mot Vidar, som gikk seirende ut av eliteserien.

Se tabell og resultater fra eliteserien gutter 19 her.

Bildeserie

Godt spill ga 2. plass i eliteserien. Sjekk kampbildene!