Fotball, menn senior, 4. div. avd. 1, Randaberg stadion, tirsdag 14. juni:

Randaberg – Eiger 2–1 (2–0)

Tilskuere: ca. 55

Dommertrio: Kjetil Gaustad Solhaug (Viking FK), Bård Herman Hermansen (Madla IL) og Brage Martin Norbakken (Sandved IL)

Mål, Randaberg: Markus Eik (14) og (18).

Mål, Eiger: Øyvind Garpestad (58)

Hør hva supporterne synes om herrelaget denne sesongen (artikkelen fortsetter under videoen):

Etter 1-3-tapet for topplaget Riska torsdag 9. juni syntes Randabergtrener Preben Andersen det var godt å komme på vinnersporet igjen.

– Det ble vel mye spennende i andre omgang, men Eiger klarte å kjempe seg inn i kampen og vi løp veldig mye og ble slitne, sa han til Bygdebladet etter seier hjemme mot Eiger.

Randaberg hadde en veldig god første omgang, der gjestene ikke kom til en eneste scoringsmulighet.

– Vi tok alle tre poengene og det er viktigst, smilte Preben Andersen.

Markus Eik tegnet seg begge Randabergs to mål denne sommerkvelden.

– To krigemål, sa han like etter kampslutt.

– Den første scoringen fikk jeg etter veldig godt forarbeid av Vegard Solstrand Ludvigsen, og det andre etter et corner hvor jeg var på rett sted, la han til fornøyd.

– Dere har nå 21–12 i målforskjell, hva forteller en slik statistikk?

– At vi soleklart er best på hjemmebane, der vi produserer mange målsjanser, men klarer ikke å omsette alle i mål, svarer han.

Se resultater og tabell her.

– Randabergs kamper er gjerne slik at dere er gode i første omgang, løper, vil og skaper mye, og så daler det litt ut over. Blir dere slitne, for dårlig trent eller?

– He he, nei, vi er ikke for dårlig trent, men vi er nok for dårlige til å ta vare på sjansene vi skaper, og så løper vi oss litt tomme for vi springer iallfall mye, svarer Eik.

– Hva var årsaken til at dere tapte for Riska i forrige uke?

– Riska har to veldig kjappe spisser, som er en årsak. Vi var bedre enn dem på stillingen 1–1, \ får et skudd som går i stolpen og blir vel ivrige og ofrer nok litt for mye og får to kjappe mål imot, forklarer Markus Eik, og glad for å score to ganger hjemme mot Eiger.

Neste seriekamp for Randaberg er, ifølge fotballkretsens kampoppsett, mot bunnlaget Sola 2 søndag 26. juni på SR-Bank Mini Arena.