Gå til sidens hovedinnhold

Mastra med sterk seier mot Kvitsøy i serieåpningen

Mastra-lokomotivet har fått opp dampen. Etter en sterk sesongoppkjøring tar de en solid seier mot Kvitsøy i serieåpningen.

Lørdag var det duket for den etterlengtede serieåpningen i breddefotballen, i alle fall for Mastra og Kvitsøy.

De møttes til dyst i havgapet, i en kamp som skulle vise seg å omsider bli nokså komfortabel for gjestene i rødt, i alle fall utover i oppgjøret.

Erling Håvarstein, som har gjort det bra i sesongoppkjøringen, fortsatte trenden mot Kvitsøy og noterte seg med det med to scoringer, ett like over halvtimen spilt og ett i kampens siste ordinære minutt. Lynvingen Tore Aske, som også har imponert før sesongstart, sto også for en av scoringene i det 54. spilleminutt. Samtidig holdt de nullen mot de hvite og blå, og kampen endte med det 0–3.

Ifølge Mastras egen trener, Alexander Teigen, var åpningsmålet til til Håvarstein nærmest en ren kopi av det han scoret mot Våganes i oppkjøringen. På et innlegg i sosiale medier skriver han følgende:

«Mats dribler seg fri på venstre side og slår inn langs bakken til Erling, som denne ganger velger å plassere ballen.»

Om 0–2 og 0-3-målet forteller han henholdsvis at Aske drar av en mann og setter ballen forbi keeper, og at Håvarstein setter punktum med et langskudd i bue over Kvitsøy-keeperen.

Neste seriekamp for Mastra spiller hjemme i Vikevåg mot Dirdal. Kvitsøy spiller borte mot Midtbygdens fredag.