– Et navn gikk imidlertid ofte igjen, og det er et navn vi i juryen også synes passer godt. Det er med på å bygge identitet, vi får synliggjort og markedsført et fantastisk fint område, med blant annet Vistnestunet museumsgård og friske turstier nær sjøen. Navnet forteller ganske enkelt og veldig stødig noe om hvor hytta ligger, og hva den er, sier Reidun Irene Bjordal, kulturkonsulent i Randaberg kommune.

Juryen er enstemmig – navnet på den nye dagsturhytta er:

Vistneshyttå.

Juryen har bestått av følgende medlemmer: Anne Grødem (Randaberg turlag), Øystein Dahle (Jæren friluftsråd), Olav Asbjørn Thorsberg (miljø og samfunnsutvikling, Randaberg kommune), Jarle Bø (ordfører i Randaberg kommune), Ove Sveinung Tennfjord (nettredaktør, Randaberg kommune) og Reidun Irene Bjordal (kulturkonsulent, Randaberg kommune).

Premier til tre vinnere

Vi har som lovet også trukket ut tre tilfeldige vinnere blant alle som sendte inn forslag. De får hver sitt gavekort på valgfritt arrangement på Varen Randaberg kulturscene, og en liten gave fra ordføreren, produsert på Ranso. Gratulerer, og tusen takk for bidraget! Vi tar direkte kontakt med vinnerne.

Vinnerne er: Astrid Klungtveit, Lisebeth Goa og Laila Larsen.