Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du se Messi, Neymar og Mbappé direkte på Bygdebladet.no

Nå kan du se Lionel Messi og de andre superstjernene i franske Ligue 1 i Bygdebladet. Alle med abonnement hos oss får uten ekstra kostnader tilgang til kampene i den franske toppdivisjonen.

Amedia-konsernet, som Bygdebladet er en del av, har sammen med det svenske mediekonsernet Bonnier inngått en eksklusiv avtale. Den innebærer at våre abonnenter de neste tre årene kan se kampene til PSG, Nice, Lyon, Marseille, Lille og andre lag i den franske toppserien i fotball, Ligue 1.

Kampene blir vist i innholdstjenesten Direktesport, som er tilgjengelig gjennom Bygdebladet for våre abonnenter.

Allerede på søndag kan man se storkampen PSG – Lyon direkte på Bygdebladet.no:

– Det er en stor glede for oss å kunne tilby våre abonnenter muligheten til å se noen av verdens beste fotballspillere i aksjon, sier Bygdebladets redaktør, Jan Henrik Heggebø.

– Dette er en fantastisk signering for Amedia og Direktesport. Ligue 1 består av superstjerner som Messi, Neymar, Mbappe, Ramos, Varatti, Di Maria og Hakimi for å nevne noen få. Våre aller yngste lesere er svært opptatt av disse spillerne, og vi tror at det kan bidra til å øke kjennskapen til vårt øvrige innhold. Dette er et godt tilbud til morgendagens abonnenter, sier Helge Birkelund, som er direktør sportsutvikling i Amedia.

– Direktesendt sport er et helt sentralt virkemiddel i kampen om lesernes tid og vi har merket en sterk konkurranse fra andre mediehus, sier han.

– Vi er stolte av å kunne presentere Messi og Ligue 1 til våre abonnenter. Men det betyr ikke at vi har mistet fokuset på norsk sport. Vi har nylig signert langsiktig avtaler knyttet til sykkel, svømming, turn, motorsport og flere særforbund med lokale utøvere eller klubber, sier Helge Birkelund.

Denne sesongen er det fire spillere fra Norge i den øverste ligaen i Frankrike. Det er Birger Meling (Rennes), Valon Berisha (Reims), Elba Rashani (Clermont) og Stian Rode Gregersen (Bordeaux).