Gilberdal var ute i media og fortalte om krevende billettsalg noen uker tilbake, men har jobbet jevnt og trutt med å markedsføre konsertene, og opplever nå at billettsalget løsner, skriver Gilberdal i en pressemelding.

De siste ukene har gruppa også sluppet to nye singler som har fått varm mottakelse, og konsertene blir en feiring og oppsummering av deres korte men innholdsrike karriere så langt. De spiller all egen utgitt musikk, samt noen favoritter av andre artister som Joni Mitchell, Sigvart Dagsland og John Mayer. Det er fortsatt plass til mange flere, men gruppa har nå solgt nærmere 500 billetter til konserthelgen deres, som starter med Kuppelhallen fredag 18. mars, etterfulgt av Ålgård kirke søndag 20. mars.

– Det blir en variert konsert med alt fra helt nedpå ballader til full trøkk med poprock og country. Vi har med oss fullt band og korister. Vi ønsker å berøre hele følelsesregisteret og tror det blir både latter og tårer, rungende allsang og ettertanke. Vi håper enda flere vil bli med på festen!

Bandet består av:

Samuel Nimoson jr - trommer

Stian Schøld Hansen - bass

Kjell Rune Fjellheim - gitarer, mandolin, pedal steel

Espen Tappel - el. Gitar

Sigrid Undheim Lygren - kor

Synne Bergem Moa - kor