Gå til sidens hovedinnhold

Nasking, boligsalg, stygt fall og drømmejobb – disse, og flere, blant ukas mest leste saker

Bygdebladet har samlet fem saker som foreløpig er blant de mest leste sakene denne uken.

Her kan du blant annet lese om Gunleif Rygg som falt stygt ved helsesenteret, om Bente som omsider selger huset hun elsker, Anne Jorunn som skrapte på døren til Sport 1 etter jobb og nasking i butikken på Coop Mega Randaberg.

Hendelse: – Jeg hadde et voldsomt fall, sier Gunleif Rygg til Bygdebladet. Han trodde et øyeblikk han hadde brukket noe i ryggen etter et fall i Randaberg Helsesenter tirsdag kveld.

Gunleif falt stygt ved helsesenteret: – Jeg forventer at dette blir fjernet snarest mulig

Boligsalg: Øvre Grødem er et etterspurt område på boligmarkedet for tiden. Vi har snakket med Bente Sørhus Eggebø, som skal flytte fra drømmehuset på Grødem - til tross for at det er veldig vemodig.

Bente flytter fra huset hun elsker: – Vemodig, men tiden er inne

Nasking: Butikksjef på Coop Mega Randaberg, Victor Afseth, merker at enkelte betaler for langt færre varer enn det de har med seg ut fra butikken.

Frustrert over nasking i selvbetjeningskassene: – Det har blitt et problem

Arbeidsliv: For to år siden mistet Anne Jorunn jobben som varefremmer, og hadde hun kun ett ønske om hvor hun skulle gå. Det har hun ikke angret ett sekund på, og selv mener hun ikke at hun kunne funnet en bedre jobb.

Da Anne Jorunn ble arbeidsledig var det kun én plass hun ønsket å jobbe: – Jeg sto og klorte på dørene til de ga meg jobb

Ny bolig: De første beboerne i Ryggstraen Park har begynt å flytte inn, og vi har snakket med Ingrid Seljeskog, som har vokst opp i området. Hun lider av en sykdom som gjør at hun ikke kan bo hvor som helst - men Ryggstraen er perfekt.

Ingrid (55) er en av de første innflytterne i Ryggstraen Park: – Med min sykdom er dette helt perfekt